Taknaghsh Blog Logo

شبکه های اجتماعی کلید موفقیت و گسترش برند شما

دیگر زمان روزنامه های کاغذی و آلبوم های بزرگ به سر رسیده و شبکه های اجتماعی جایگزین تمام آنها شده اند، اخبار روز ، آلبوم عکس، آلبوم موسیقی همه و همه توانسته اند جایی در این شبکه های دیجیتالی برای خود پیدا کنند و زندگی روزمره همه را درگیر خود نمایند. شبکه های اجتماعی را می توان به چندین دسته تقسیم کرد از جمله شبکه های پیام رسان مبتنی بر پیام های متنی و تصویری، شبکه های اشتراک گذاری تصاویر، شبکه های اشتراک گذاری صوتی و موسیقی، شبکه های اشتراک گذاری ویدئویی.

شبکه های اجتماعی کلید موفقیت و گسترش برند

در پست دیجیتال مارکتینگ از رویا تا واقعیت عنوانی برای شبکه های اجتماعی مطرح کردیم. بازاریابی شبکه های اجتماعی، یک نوع از بازاریابی است که در آن به تولید محتوا در قالب پروژه، محصول و یا برند خود و به اشتراک گذاری آن در قالب متن، عکس، ویدئو، پادکست و… می پردازیم. ما این راهنما را برای ارائه مقدمه ای برای تولید محتوا و به اشتراک گذاری آنها و بهبود کسب و کار خود در شبکه های اجتماعی مطرح در کشور تهیه کرده ایم و در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.

شروع بازاریابی مطمعن در شبکه های اجتماعی با یک برنامه ریزی :

همیشه قبل از شروع به ایجاد کمپین های بازاریابی برای رسانه های اجتماعی اهداف کسب و کار خود را مشخص کنید. شروع یک بازاریابی بدون در نظر گرفتن جوانب آن و اهداف پیش رو اغلب باعث شکست و دور شدن از هدف اصلی میشود.

در هنگام تعریف اهداف بازاریابی برای خود چند سوال مطرح کنید:
1 – شما امیدوار هستید که از طریق شبکه های اجتماعی به چه چیزی دست پیدا کنید؟
2 – مخاطبان شما چه کسانی هستند؟
3 – مخاطبان شما کجا هستند و چگونه به شبکه های اجتماعی دست پیدا می کنند؟
4 – چه پیامی می خواهید به مخاطبان خود برسانید؟

اینها سوالاتی هستند که به شما کمک می کنند با شناخت بیشتر از اهداف و مخاطبان خود یک استراتژی برای بازاریابی در شبکه های اجتماعی ایجاد نمایید.

Social Network Marketings

برنامه ریزی برای ورود به دنیای شبکه های اجتماعی :

پس از مشخص کردن هدف خود و مخاطبان خود وقت آن رسیده تا نحوه ورود و حضور خود را مشخص کنید. ابتدا زمان مناسبی برای ارسال پست های خود مشخص کنید و بعد از آن یک چهارچوب مشخص برای پست ها انتخاب کنید. این مسئله را در نظر داشته باشید که از طرح های گرافیکی در پست های خود استفاده کنید و نگذارید تا پست ها یکنواخت شوند و راحتی مخاطب را نیز همیشه در نظر داشته باشید.
مسئله دیگری که باید همیشه در نظر داشته باشید آن است که از کپی برداری محتوای دیگران بشدت بپرهیزید زیرا در نظر کاربران ارزش کار شما پایین می آید و نشان می دهد برای رسانه خود ارزشی قائل نیستید.

انواع شبکه های اجتماعی :

در ایران شبکه های اجتماعی زیادی شناخته شده اند ولی دسترسی به تعدادی از آنها به علت مسئله محدودیت ها و فیلترینگ غیرقابل ممکن است ولی از شبکه های اجتماعی پر مخاطب می توان به توئیتر، فیسبوک، اینستاگرام، تامبلر، پینترست، لینکداین، یوتیوب و پیام رسان هایی مانند تلگرام و واتساپ نام برد که در این بین اینستاگرام و تلگرام از محبوبیت فراوانی در بین مخاطبان ایرانی برخوردار هستند.

انتخاب شبکه اجتماعی برای کسب و کار شما :

شبکه اجتماعی اینستاگرام

اینستاگرام : شبکه اجتماعی اینستاگرام که در سال 2010 میلادی تاسیس شد و بعد ها توسط کمپانی فیسبوک خریداری شد، محل اشتراک گذاری ویدئو و عکس و همینطور فیلتر گذاری بر روی آنها است. در ایران اینستاگرام از محبوبیت بالایی در بین کسب و کار ها برخوردار است و بسیاری از مشاغل رسمی و یا حتی مشاغل خانگی به بازاریابی و فروش از طریق این شبکه اجتماعی مشغولند.

شبکه اجتماعی فیسبوک

فیسبوک : شبکه اجتماعی فیسبوک که در سال 2004 تاسیس گردید و کار اصلی آن ارتباط با دیگران توسط پروفایل های شخصی و به اشتراک گذاشتن علاقه مندی ها است. فیسبوک تقریبا از همان سال های ابتدایی در ایران فیلتر شد و از رونق افتاد ولی باید خدمت شما عرض کنم که یکی از مهمترین و پیشرفته ترین رسانه ها برای برند سازی و بازاریابی در دنیا فیسبوک است.

شبکه اجتماعی توییتر

توئیتر : شبکه اجتماعی توئیتر که در سال 2006 و برای به اشتراک گذاشتن رشته پیام های کوتاه استفاده می شود تاسیس شد. توئیتر هم مانند فیسبوک در ایران دچار محدودیت فیلترینگ شد ولی بارها و بارها خبر رفع فیلتر شدن آن به گوش رسیده است و باید بگویم که یکی دیگر از قطب های بازاریابی و فروش، همین رسانه است.

شبکه اجتماعی لینکداین

لینکداین : شبکه اجتماعی لینکداین در جهت به اشتراک گذاشتن مهارت های افراد و معرفی تخصص های کسب و کارها بنا شد و امروزه حتی در ایران نقش بزرگ و پررنگی را برای بازاریابی و برند سازی استفاده میکند.

بررسی نظرات و پاسخ به آنها :

مطالعه نظرات، پیشنهادات و پاسخ دادن به آنها یکی از مهمترین فعالیت هایی است که مدیر رسانه های اجتماعی آن را انجام دهد. هنگامی که شخصی برای شما نظری در قالب کامنت یا پیغام مستقیم ارسال می کند شما باید با ادبیات خاص و طبق سیاست های کسب و کار خود به آن پاسخ دهید زیرا این عمل موجب جذب بهتر مخاطب می شود.

ملاحظه کردید که هرکدام از شبکه های اجتماعی مخصوص کاری روانه این خانواده شدند ولی کم کم به تکامل رسیدند و امکانات جالبی به آنها اضافه شد. در بازاریابی شبکه های اجتماعی انتخاب همه و یا تعدادی از این شبکه های اجتماعی ضروری است، یکسری از آنها باعت معرفی محصول و یکسری دیگر باعت گسترش و محبوبیت برند و وبسایت شما می شوند.همچنین در پی برنامه مدیریت شبکه اجتماعی خود، کمپین هایی برای جذب مخاطب ها و  همینطور مسابقات با جوایز ویژه و ارزنده ای تهیه ببینید، این عمل به محبوبیت شبکه های اجتماعی شما بسیار کمک می کند.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تیم تحریریه استودیو تک نقش

تیم تحریریه استودیو تک نقش

رسانه ای جهت ارائه خدمات هنری مبتنی بر تبلیغات آنلاین و محیطی که در سال 1391 به طور رسمی تخت عنوان تک نقش هنر شروع به فعالیت و خدمت رسانی نمود.